Schouderklachten

Ik, Fennie Diestelhof ben vorig jaar met een schouderklacht bij Nicole Sonneville gekomen. De pijn zat heel diep weg tegen het schouderblad aan, aan de rechter kant en was zeurend van aard waardoor ik ook moe werd.
Na de eerste behandeling al kreeg ik het gevoel dat het over was maar na een aantal dagen kwam de zeurderige pijn toch weer wat opzetten.
Op advies van Nicole ben ik een aantal weken achter elkaar in consult geweest en met een fantastisch resultaat want, de pijn is weg.
Ik ben een gelukkig mens, bedankt Nicole.

Pijn klachten en stress gerelateerde klachten

Ik ben voor een aantal sessies bij Nicole geweest.
Dit vanwege meerdere klachten, onrustgevoelens waar ik zelf niet uit kwam, veel pijn klachten in mijn Nek, Schouder, Arm en Rug.
Deze pijnklachten bestonden  al langere tijd, was hiermee ook al een aantal keren bij de Fysiotherapie geweest. Deze behandelingen gaven in het begin wel enige verlichting, maar kwam telkens weer terug.
 
Na een aantal gesprekken met Nicole, kreeg ik inzicht in waar de klachten betrekking op hebben. Door hiermee aan de slag te gaan, ging het beter met mij.  Dit door een aantal zaken uit te spreken en los te laten.
 
Buiten de gesprekken om ook massage-behandelingen met geluidstrillingen d.m.v. Stemvorken.  Tevens op advies ook begonnen met Magnesium Olie, i.p.v. tabletten, door deze rechtstreeks op je huid in te smeren. Vanaf de laatste behandeling bi Nicole, voel ik mij veel beter, en heb er baat bij.
Pijn klachten zijn nagenoeg weg en met mijn arm en schouder gaat het beter.

Ria van Hasz

Klankconcert

De klank concerten  bij Nicole zijn  iedere keer weer een kadootje voor mijzelf, waar ik als ik me heb opgegeven naar uitzie. Ik ervaar een diepe rust en ontspanning. De muzikale reis geeft mij het gevoel ondergedompeld te worden in een warm bad met  wonderschone klanken die maken dat ik me super relaxt voel tijdens maar ook erna. Ik heb een maal mogen voelen hoe het is als de klankschalen op je lichaam staan en kan zeggen dat ik zelf vind dat de trillingen/ geluiden  hierna intenser worden beleefd.  Kortom; een aanrader!
Lieve groet Agnes

Workshop “van je zelf houden

Een paar weken geleden volgde ik de workshop ‘Houden van jezelf’, georganiseerd door Nicole. Zij is een warme, lieve vrouw met een luisterend oor en veel verschillende talenten. Eén van de dingen die in de workshop naar voren kwamen, was het maken van een gipsmasker. Al mijn intenties werden naar dit masker gestuurd terwijl die op mijn gezicht steeds harder werd. Na 20 minuten kon ik hem er afhalen en de binnenkant bekijken. Wow, ik voelde me letterlijk bevrijd van diepliggende angst en onzekerheid!!! Sindsdien heb ik een andere kijk op de wereld, mijn ogen zijn open en ze stralen meer. Elke keer als ik nu in de spiegel kijk, denk ik: waar was ik zo bang voor en waarom voelde ik me altijd zo klein in de wereld van mannen? Nu voel ik me groot en krachtig, durf ik mijn stem te laten hóren als ik thuis ben en mezelf toestemming te geven om een wandeling door de wijk te maken in mijn eentje. Ik besef me nu dat ik mezelf altijd tegengehouden heb en voor goedkeuring of bevestiging naar de buitenwereld keek (naar mijn partner, vader, broers en alle andere mannen in mijn wereldje). Een workshop als deze mag voor mij zeker vaker georganiseerd worden, ik kan het iedereen aanraden, want je leert heel veel over jezelf en de liefde door je hart stromen.​Dank je wel, lieve Nicole! Veel liefs, Gerda.