Ik ben Nicole Sonneville geboren in 1955 en ik ben naast een natuur geneeskundig therapeute een “klankvrouw”. Vanaf jongs af aan was muziek een zeer belangrijk element in mijn leven en een wonderbaarlijke en helende uitingsvorm.

Mijn achtergrond is medisch. Ik heb o.a. een verpleegkundige opleiding, daarnaast gediplomeerd doktersassistente en ecg laborante. Ook ben ik een sociaal pedagogisch werker geweest en heb o.a. spw 4 opleiding afgerond.

In 1981 kwam ik voor het eerst met groei en bewustwording in aanraking. Trancedente meditatie was een mooie oefening om mijn geest tot rust te brengen en een dieper contact met mezelf te krijgen. Daarna heb ik o.a. de opleiding “trainer emotioneel lichaamswerk” in Venwoude gevolgd en de opleiding sport/masseuse/verzorgster NGS. Steeds wilde ik verder met mijn zoektocht naar verdieping. Ik heb me kunnen verdiepen in het sjamanisme, teachers zijn o.a. Twylah Nitsch, BlackBear. Ik leerde me te verbinden met kristalwereld en met alles wat leeft. Daarna wilde me meer in klanken ontwikkelen en heb het jaartraject bij Loucas van de Berg (AMEG levenschool) gevolgd en de “helende stem” en ziele-genezing mogen leren.  Fonoforese (klankpunctuur) en klankschalen zijn wonderbaarlijke instrumenten  waar ik momenteel steeds meer in leer en ik verbaas me over de helende kracht van trilling en geluid en frequentie .Zij bevorderen het welbevinden van de behandelingen volgens de 5 natuurkundige principes.

Daarnaast verdiep ik me in de SOTAI en werk en leer vaak met Hans Jeunhomme, eigenaar van “de Lichtberg” en Shiatsu therapeut te Deventer.  .
Sinds september 1-1-2015 ben ik met veel plezier werkzaam bij Reikicentrum te Weert.

Het leven zelf heeft me ook veel geleerd o.a. een diepe crisis die 4 jaar heeft geduurd en waarin ik diep met mijzelf geconfronteerd werd. Ik heb geleerd mijn schaduwkanten zonder schaamte en schuld te accepteren. Hier ben ik, achteraf, enorm dankbaar voor en dat heeft me geleerd zonder oordeel te leren kijken. Dit oordeelloos kijken gebruik ik ook in mijn sessies. In een echte zit altijd een positieve lading die je uitnodigt om kennis te maken met de energie van je hart , het woord overgave is mooi om naar de energie van je hart te luisteren.

Het leven zelf is mijn grote leermeester en is het platform waar ik mag groeien in respect en liefde voor alle leven. De mensen die op mijn pad komen, zijn tevens spiegels en dit ervaar ik als een waardevol geschenk. Het is mijn intentie om met mijn werk het genezingsproces zowel lichamelijk als geestelijk te bevorderen en mensen op weg te helpen op het pad van bewustwording en authenticiteit.

Ik werk naast kennis altijd vanuit mijn hart en intuïtie.
Willen worden en zijn wie je werkelijk bent !

Werkervaring en diploma’s
Verpleegkundige A St Jas Gasthuis Weert 1974 1977
Analiste trombose dienst nijmegen en de STAR Rotterdam 1979 1999
Sport massage NGS
Emotioneel lichaamswerk Venwoude. 2002 tot 2005
Reichiaans lichaamswerk, co counselen,groepsdynamica,adem-werk
Alle aandacht voor innerlijk kind 2006
Heling en berwustwording.
12 jaar verdiept in het sjamanisme kristaltherapie, medicijnwiel.
opzetten van ceremonie 1998 tot 2010
Fonoforese,massage,kristaltherapie,
12 jaar verdiept in het sjamanisme
coaching
6 aanrakingen 2014
Biobasen polsdiagnose2015
Sotai 2014 en 2015
Relatie therapie Wielwerk opleidingen 2015
Autodidact: Ik blijf graag bij leren ,
2016 : Diploma medische basiskennis HBO PLato.Energieschool
2016 Diploma:Psychosociale kennis HBO Plato . Energieschool
In mijn werk als natuurgeneeskundige therapeut combineer ik
kennis vanuit opleidingen met mijn intuïtie en groot invoelingsvermogen.